Ας ψηφίσουμε για να παραμείνουν τα βιβλιοπωλεία ανοιχτά!


24/03/21

Σας κοινοποιούμε το ψήφισμα που ανέβασαν η Εταιρεία Συγγραφέων και η Σύμπραξη Εκδοτών στο avaaz.org:

για να παραμείνουν τα βιβλιοπωλεία ανοιχτά
για να χαρακτηριστούν καταστήματα ζωτικής ανάγκης!

Καλέστε τους συνεργάτες και φίλους σας να ψηφίσουν υπέρ των ανοιχτών βιβλιοπωλείων. Προωθήστε το μήνυμα σε όσους γνωρίζετε και αγαπούν το βιβλίο.

Ας ακουστεί η φωνή μας!

Ας ζητήσουμε να χαρακτηριστούν επιτέλους τα βιβλιοπωλεία καταστήματα ζωτικής ανάγκης!

Ας ψηφίσουμε για να παραμείνουν τα βιβλιοπωλεία ανοιχτά!

https://secure.avaaz.org/community_petitions/el/yp_anaptyxis_ypprostasias_toy_politi_yp_politismoy_psifiste_gia_anoihta_vivliopoleia/?rc=fb&utm_source=sharetools&utm_medium=facebook&utm_campaign=petition-1194332-psifiste_gia_anoihta_vivliopoleia&utm_term=nWfbsb%2Bel&fbclid=IwAR3s-zH_vPVAy-BAMJM7I1AHrL05iKGZzkR9YqYSCqWF3Vc-OxVcZfZI2_I

Δείτε επίσης


Ο νέος ιστότοπος του Συμβουλίου των Ευρωπαίων Συγγραφέων (EWC),  εναντίον των μηχανών που αντικαθιστούν τους συγγραφείς.

Ο νέος ιστότοπος του Συμβουλίου των Ευρωπαίων Συγγραφέων (EWC), εναντίον των «μηχανών» που αντικαθιστούν τους συγγραφείς.

20/09/23
Ο νέος ιστότοπος του Συμβουλίου των Ευρωπαίων Συγγραφέων (EWC), AgainstWritoids.org, εναντίον των «μηχανών» Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) που αντικαθιστούν τους συγγραφείς.
Ανακοίνωση για τον θάνατο της Μυρσίνης Ζορμπά

Ανακοίνωση για τον θάνατο της Μυρσίνης Ζορμπά

22/04/23
Η Εταιρεία Συγγραφέων, μαζί με όλους τους ανθρώπους των γραμμάτων, εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για τον θάνατο της Μυρσίνης Ζορμπά, η οποία, με τη δημιουργία του