ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ


15/03/18


ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΛΛΑΓΗ ΧΩΡΟΥ –
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
 
 
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Σας καλούμε στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει την Kυριακή 13 Μαΐου 2018 και ώρα 10.00 το πρωί, στο αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης», στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50). Η αλλαγή χώρου διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης υπαγορεύτηκε από καθαρά τεχνικούς λόγους, καθώς το Υπουργείο Πολιτισμού δεν παραχωρεί πλέον το αμφιθέατρό του τα Σαββατοκύριακα.
 
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
 
1.  Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης.
2.  Απολογισμός Δραστηριοτήτων Δ.Σ. έτους 2017 και Έγκριση.
3.  Οικονομικός Απολογισμός έτους 2017 και Έγκριση.
4.  Οικονομικές εκκρεμότητες μελών.
5.  Εξέταση έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής για το 2017-18.
6.  Απαλλαγή Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής από την ευθύνη για το οικονομικό έτος 2017.
7.  Άλλα θέματα.
8.  Εκλογή Εφορευτικής επιτροπής για την εκλογή νέων μελών.
9.  Εκλογή νέων μελών.
 
Δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο τα τακτικά μέλη της Εταιρείας. Απουσιάζοντα μέλη μπορούν να ψηφίσουν με εξουσιοδότηση. Εκπροσώπηση πέραν της μιας δεν είναι δυνατή.

Δείτε επίσης


ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ

ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ

25/10/22
Με ιδιαίτερη χαρά ενημερωθήκαμε για την παρασημοφόρηση των συγγραφέων μελών της Εταιρείας μας Θανάση Βαλτινού, Νάσου Βαγενά, Μιχάλη Γκανά και Ρέας Γαλανάκη από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.
Ανακοίνωση για τον θάνατο του Χρήστου Σαμουηλίδη

Ανακοίνωση για τον θάνατο του Χρήστου Σαμουηλίδη

24/10/22
Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε τον αιφνίδιο θάνατο του επίτιμου μέλους μας Χρήστου Σαμουηλίδη, συγγραφέα και λαογράφου.  Ο Χρήστος Σαμουηλίδης γεννήθηκε στο Κιλκίς το 1927. Το 1952 αποφοίτησε από την Φιλοσοφική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως καθηγητής στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση και ως ερευνητής στο Κέντρο Μικρασιατικών Σπουδών. Πολύτιμη στάθηκε η ερευνητική εργασία του στους προσφυγικούς οικισμούς της Ελλάδας κατά την οποία συνέλεξε 14.000 σελίδες λαογραφικού και ιστορικού υλικού από τις αφηγήσεις των προσφύγων της Μικρασιατικής Καταστροφής. Σημαντική επίσης ήταν η μελέτη του για το παραδοσιακό ποντιακό θέατρο. Για την συγγραφική του δουλειά, έχει τιμηθεί πολλές φορές με σημαντικές διακρίσεις, και το αρχείο του παραχωρήθηκε στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ. Εκφράζουμε στου οικείους του τα θερμά μας συλλυπητήρια.