Η «Εύα» της ΕΡΣΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ


09/10/15

Η «Εύα», το τελευταίο μυθιστόρημα της Ερσης Σωτηροπούλου (εκδόσεις Πατάκη), πέρασε στη βραχεία λίστα των τεσσάρων υποψηφίων για το 9ο Prix du Livre Européen, που θα απονεμηθεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες στις 8 Δεκεμβρίου.

Συνυποψήφιοι για το βραβείο είναιο Ζαν-Πιερ Ορμπάν από το Βέλγιο («Vera»), ο Λιονέλ Ντιρουά από τη Γαλλία («Echapper») και ο Πολωνός Ζίγκμουντ Μιλόσεφσκι («Un fond de vérité»).

Η Εύα της ΕΡΣΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

Δείτε επίσης


Γ’ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Γ’ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

08/11/18
Γ’ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ Στις 23, 24, 25 Νοεμβρίου 2018 θα λάβει χώρα το 3ο Συμπόσιο Λογοτεχνίας στην Κοζάνη (στο νέο κτίριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης), που διοργανώνεται
Ανακοίνωση Εταιρείας Συγγραφέων για τον Βασίλη Παπαθεοδώρου

Ανακοίνωση Εταιρείας Συγγραφέων για τον Βασίλη Παπαθεοδώρου

02/11/22
Η Εταιρεία Συγγραφέων καταδικάζει απερίφραστα κάθε κακουργηματική πράξη που σχετίζεται με την παιδική πορνογραφία και την κάθε είδους σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων. Εκφράζοντας την εμπιστοσύνη μας στην ελληνική Δικαιοσύνη δηλώνουμε ότι αναστέλλουμε την υποψηφιότητα του συγγραφέα παιδικής λογοτεχνίας Βασίλη Παπαθεοδώρου για το διεθνές βραβείο Astrid Lindgren έως ότου η Δικαιοσύνη αποφανθεί για τις κατηγορίες που του αποδίδονται.  Επιφυλασσόμαστε για τα περαιτέρω μέτρα στα οποία θα προβούμε, σύμφωνα με τις καταστατικές μας αρχές.