«Δαίδαλος». Η μεγάλη ανθολογία της Εταιρείας στην «Εφημερίδα των Συντακτών»


19/11/16

Στην εκδήλωση για τα 35 χρόνια της Εταιρείας αναγγέλθηκε η αυτο-ανθολόγηση των συγγραφέων της εταιρείας, μια πλούσια έκδοση που θα ξεπερνάει τις 800 σελίδες και θα κυκλοφορήσει σε τέσσερις τόμους τον Δεκέμβριο, για τις χριστουγεννιάτικες γιορτές, από την «Εφημερίδα των Συντακτών».
Η ανακοίνωση-έκπληξη έγινε δεκτή με ενθουσιασμό.

Με τίτλο «Δαίδαλος», θα κυκλοφορήσει σε 20.000 αντίτυπα, μαζί με την Εφημερίδα των Συντακτών, η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ, στην οποία 200 περίπου σύγχρονοι ποιητές και πεζογράφοι, μέλη της Εταιρείας Συγγραφέων, αυτοανθολογούνται και συνθέτουν ένα πανόραμα ανθηρού, σύγχρονου ελληνικού λόγου.

Την έκδοση προλογίζει ο Πρόεδρος της Εταιρείας Δημήτρης Καλοκύρης που είχε και την αρχική ιδέα και επιμελείται η Γ.Γ. του Δ.Σ. Αγγελική Στρατηγοπούλου.

Δείτε επίσης


ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΙΗΣΗΣ/ Το 1821 στην ελληνική ποίηση, ανθολογία του Ηλία Γκρή

"ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΙΗΣΗΣ/ Το 1821 στην ελληνική ποίηση", ανθολογία του Ηλία Γκρή

07/03/20
Μιλούν: Ανθούλα Δανιήλ - Μίνα Πετροπούλου Διαβάζουν ποιήματά τους: Δημήτρης Αλεξίου, Μαριγώ Αλεξοπούλου, Ευάγγελος Βαλσαμίδης, Νάσος Βαγενάς, Ιωσήφ Βεντούρας,
Ποιητική εκδήλωση στο Νομισματικό Μουσείο

Ποιητική εκδήλωση στο Νομισματικό Μουσείο

30/11/16
Το Νομισματικό Μουσείο διοργανώνει  ποιητική εκδήλωση  εμπνευσμένη από τις επιτοίχιες επιγραφές στην κατάμεστη από αποσπάσματα αρχαίων κειμένων αίθουσα των