«Δαίδαλος». Η μεγάλη ανθολογία της Εταιρείας στην «Εφημερίδα των Συντακτών»


19/11/16

Στην εκδήλωση για τα 35 χρόνια της Εταιρείας αναγγέλθηκε η αυτο-ανθολόγηση των συγγραφέων της εταιρείας, μια πλούσια έκδοση που θα ξεπερνάει τις 800 σελίδες και θα κυκλοφορήσει σε τέσσερις τόμους τον Δεκέμβριο, για τις χριστουγεννιάτικες γιορτές, από την «Εφημερίδα των Συντακτών».
Η ανακοίνωση-έκπληξη έγινε δεκτή με ενθουσιασμό.

Με τίτλο «Δαίδαλος», θα κυκλοφορήσει σε 20.000 αντίτυπα, μαζί με την Εφημερίδα των Συντακτών, η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΘΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ, στην οποία 200 περίπου σύγχρονοι ποιητές και πεζογράφοι, μέλη της Εταιρείας Συγγραφέων, αυτοανθολογούνται και συνθέτουν ένα πανόραμα ανθηρού, σύγχρονου ελληνικού λόγου.

Την έκδοση προλογίζει ο Πρόεδρος της Εταιρείας Δημήτρης Καλοκύρης που είχε και την αρχική ιδέα και επιμελείται η Γ.Γ. του Δ.Σ. Αγγελική Στρατηγοπούλου.

Δείτε επίσης


Athens named UNESCO World Book Capital for 2018

Athens named UNESCO World Book Capital for 2018

12/08/22
Irina Bokova, the Director General of UNESCO, has named Athens World Book Capital for 2018 on the recommendation of the programme’s Advisory Committee.
Στον Σωτήρη Παστάκα το πρώτο βραβείο του διαγωνισμού ΠΟΙΗΜΑ ΣΕ 140 ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

Στον Σωτήρη Παστάκα το πρώτο βραβείο του διαγωνισμού «ΠΟΙΗΜΑ ΣΕ 140 ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ»

19/01/16
Στις 5 Φεβρουαρίου η Ρώμη βραβεύει τον Σωτήρη Παστάκα, στη διάρκεια της Δέκατης διοργάνωσης του διεθνούς ποιητικού φεστιβάλ “Ritratti di poesia”, στο Ναό του Αδριανού (Tempio di